Så pludseligt som en naturbrand

 Af Alankrita Taneja, MBBS


I begyndelsen af ​​april 2021 blev jeg trukket ud af en valgfri rotation for at dække medicinske intensivafdelinger på grund af en stigning i antallet af COVID-19 tilfælde i Michigan.


I løbet af en af ​​de dage med opkald natten over, bemærkede jeg nogle ubesvarede telefonopkald hjemmefra i Indien. Jeg var i stand til at sende sms'er til min familie ofte og blev informeret om, at min kære bedstefar havde udviklet høj feber og hoste.


Kolde kuldegysninger løb ned ad min rygrad, da jeg tænkte på det værste tilfælde. Han var næsten 90 år gammel og havde knap forladt sit hjem i mere end et år, siden pandemien ramte.


Der var en lang tavshed i begyndelsen af ​​dette år i tilfælde af COVID-19 i Indien, hvilket efterlod epidemiologer i tvivl om, hvorvidt landet på en eller anden måde var sluppet væk fra pandemiens ødelæggelser.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

Der har været teorier om, at folk i Indien har en mulig tidlig flokimmunitet på trods af en lav vaccinationsrate. Som et resultat åbnede landet sig, især New Delhi, hovedstaden og en af ​​de mest folkerige byer i landet - og min hjemby.


Min bedstefar modtog den første dosis Covaxin, som er Indiens indfødte COVID-19-vaccine. Han genoptog for nylig sine præ-pandemiske morgenture i parken og var meget glad for endelig at kunne nyde sin yndlingsaktivitet igen.


Desværre var det også den beslutning, han begyndte at fortryde mest.


Inden for de næste par dage forværredes hans tilstand. Mine forældre og onkel hoppede ind for at hjælpe ham med huslige pligter, medicinske tests og medicin, med alle forholdsregler, herunder at bære PPE.


Da min bedstefar blev testet for COVID-19, viste det sig at den var negativ ved PCR. Han gennemgik derefter højopløselig CT-billeddannelse af sit bryst på grund af en høj falsk negativ forekomst af COVID-19 PCR i New Delhi.

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/

Baseret på en score kaldet CORADS, blev han fundet at have en meget høj mistanke om COVID-19. Han modtog også blodprøver, der afslørede tegn på lever- og nyreskade.


Vi besluttede at få ham indlagt til væske og overvågning. På grund af en negativ COVID-19 PCR-test var han i stand til at få en ICU-seng på et ikke-COVID-19 udpeget hospital i hans nabolag. Han blev dog testet igen, mens han var indlagt og var tilfældigvis positiv denne gang.


Jeg googlede nysgerrigt antallet af COVID-19-tilfælde i Indien og var chokeret over at se en næsten perfekt lodret lige linje, der repræsenterede Indiens anden bølge af pandemien.

Read more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/

Jeg var chokeret, fordi det ikke lignede det, jeg havde set hele året med pandemien. Jeg var også chokeret over at se, at ikke mange mennesker var bange for dette - ikke de læger, jeg arbejder med, ikke MedTwitter på det tidspunkt, ikke engang medierne.


Efter min bedstefars positive testresultat blev han bedt om at finde en seng på et udpeget COVID-19 hospital. Det var da, jeg begyndte at se sundhedssystemet i New Delhi begynde at kollapse. Der gik dage, og vi kunne ikke skaffe ham en hospitalsseng.


Lægerne ordinerede ham remdesivir og understregede, at det kunne redde hans liv. Desværre var den udsolgt i New Delhi. Min fætter, som ikke er en læge, fik en flaske med de 20.000 indiske rupee fra det sorte marked, som havde nogle store grammatiske fejl i tillægget, der fik os til at indse, at det var en forfalsket version.


Jeg blev ved med at bede min familie om at tage min bedstefars mobiltelefon med ind på hans værelse, så han ikke ville være så alene i denne kritiske tid. Desværre måtte hans ejendele ifølge hospitalspersonalet ikke tages med. Kort efter indlæggelsen blev han intuberet og lagt i respirator.

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/

Jeg var ked af, at ingen selv tog sig tid til at forhøre sig om hans kodestatus. Da han var en COVID-positiv patient på luft og kontaktforholdsregler på et ikke-COVID-hospital, blev han uundgåeligt isoleret og ignoreret af personalet.


Da han blev intuberet, sank mit hjerte. Jeg havde en frygtelig følelse i maven af, at jeg måske aldrig ville kunne tale med ham igen.


Inden for få dage gik han i hjerte-lungestop og fik HLR i et par minutter, inden han blev erklæret død.


Jeg kan huske, at jeg deltog i hans sidste ritualer på Zoom den morgen lige før morgenrunder. Vi plejer at runde kl. 08.30, men den pågældende dag afgjorde vores fremmøde kl. 09.00 af andre årsager. I det øjeblik spekulerede jeg på, om det var guddommelig indgriben.


Da vi sørgede over min bedstefars død, begyndte både mine forældre og min onkel og tante - alle vaccineret mod COVID-19 med mindst den første dosis - at udvikle højgradig feber.


Så pludseligt som en naturbrand begyndte næsten alle, jeg kendte i New Delhi, venner og familie, at få infektionen.


Kurven blev ved med at blive stejlere. Alle er en cocktail af doxycyclin, azithromycin, C-vitamin, ivermectin, Fabiflu osv. Steroider blev givet til alle patienter på trods af deres iltmætning, sygdoms sværhedsgrad eller komorbiditet.


Bremsedesivir og genopretningsplasma var ikke let tilgængelige, men blev betragtet som magiske livreddende terapier, hvilket førte til udviklingen af ​​et stort sort marked for dem.

Comments